dilluns, d’agost 21, 2017

FIRA


Xàtiva s'està movent. Un moviment que intenta trencar tímidament amb l'immobilisme que ens ha fixat estàticament, durant dècades, sobre el tauler que representa el territori valencià. Tot allò que ens envoltava avançava i guanyava atractius gràcies a l'empenta d'unes sinergies que a casa nostra eren testimonials i ens ancoraven cada cop més. Aquest canvi de dinàmica no és fàcil, però ja hi és. De fet, en aquests moments el canvi no respon a un moviment harmònic que afecte a tots els àmbits socials, econòmics i polítics de la ciutat. Tanmateix el punt d'inflexió s'ha produït i necessàriament hem de fer tot el possible perquè siga imparable.

Un bon exemple ha estat aquesta Fira on els canvis estructurals, ampliació d'espais i introducció de nous conceptes han aconseguit millorar considerablement la proposta que fèiem a les persones que ens visitaven. No obstant això, s'ha demostrat que els canvis continuen sent objecte de fortes resistències. Ara bé, d'aquest procés hem d'aprendre a observar i analitzar les transformacions realitzades per consolidar allò que ha funcionat i revisar tot allò que s'haja de revisar. I sobretot cal continuar treballant per encertar a l'hora d'aconseguir allò que realment ens faça diferents respecte a la resta. Diferents de l'hora de proposar la Fira d'agost, diferents de l'hora de construir la ciutat dels nostres fills i filles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Genesis Maplestory Mega Drive Classic Game 우리카지노 마틴 우리카지노 마틴 カジノ シークレット カジノ シークレット 카지노 카지노 12Gates of Olympus demo slot - Casinooland Japan