dimarts, de febrer 03, 2015

#PENSARELDEMÀ

El proper dissabte, 7 de febrer, des de les 9:30 fins les 14:00 al Centre Cultural Xàtiva, gent de Xàtiva i de diferents organitzacions estem convocades a debatre, proposar i aprovar el programa de govern de la Xàtiva del segle XXI. Gent d’esquerres, valencianista i gent ecologista. Gent que no ens resignem i que coincidim en la necessitat d’impulsar un Pacte de Ciutat que la rellance en clau econòmica i en clau de drets.
 

Baix el lema “#PensarElDemà”, aquesta trobada representa el punt de partida de la voluntat ja expressada en l'última Assemblea d'Esquerra Unida: que a Xàtiva junts, juntes, anem a fer-ho i anem a canviar-ho tot. Després d'un contacte directe durant els darrers quatre anys amb tots els sectors de la ciutat, ara en l'Assemblea ciutadana anem a fer valdre les aportacions de la gent per tancar el programa de govern de la ciutat. Aquest és un procés que començà des de baix, per construir complicitats i esperances en una ciutat trencada pels 20 anys de govern del Partit Popular.  

L’objectiu, ara, és aprovar el programa i seguir treballant a peu de carrer donant a conèixer les propostes que faran possible el nou govern a Xàtiva. Podeu consultar, amb més detall, el funcionament de l'Assemblea ciutadana #PensarElDemà ací: www.pensareldema.com