dissabte, de maig 28, 2011

EU de Xàtiva reclama “màxima austeritat” i diu que no assistiran a cap vi d’honor que organitze l’ajuntament


"No podem gastar un cèntim més en vins d'honor mentre hi ha gent en la ciutat que té dificultats per menjar de calent tots els dies"

El portaveu d'EU, Miquel Lorente, ha declarat, "que és totalment immoral que des de l'Ajuntament s'estiguen assumint despeses per dinars oficials, recepcions, còctels, vins d'honor i serveis de catèring. Mentre hi ha ciutadans/nes que tots els dies han d'anar a les cases d'ajuda per demanar llet i galetes, per poder menjar. Almenys 4.000 litres de llet i 800 caixes de galetes s'han repartit en la ciutat durant el primer trimestre d'aquest any". Per aquest motiu, des de la coalició d'esquerres s'ha proposat a l'Ajuntament "la supressió dels vins d'honor i totes aquelles despeses prescindibles que acompanyen als actes organitzats pel consistori".

Amb aquesta proposta el grup muncipal d'EU pretén enfortir econòmicament la partida pressupostària destinada a les ajudes d'emergència social, redireccionant així les esmentades despeses protocolàries, amb l'objecte d'articular un Banc d'aliments acompanyat per tècnics de l'Ajuntament i també per les persones que d'una manera altruista estan assumint la responsabilitat d'abastir amb béns de primera necessitat a molts xativins/nes. Segons EU "en aquesta situació de crisi cal tenir molt present les necessitats més bàsiques d'aquelles famílies que pitjor ho estan passant"

En cas contrari els regidors d'EU no acudiran als còcktels, vins d'honor, sopars... organitzats per l'Ajuntament com a mesura de protesta

Per altra banda, des de la formació s'ha informat de que "en cas de no ser acceptada aquesta proposta els dos regidors d'EU, Miquel Lorente i Cesca Chapí, després d'asistir als actes representatitus de l'Ajuntament no participaran, com a mesura de protesta, en cap dinar oficial, recepció, còctels, vins d'honor i serveis de catèring que acompanye a qualsevol dels esmentats actes"

2 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Molt bé Miquel... sabia que no canviaries els teus ideals per eixir en la foto¡¡¡ La vostra decisió és exemplar, i per aixó hauria de ser secundada per tots els regidors-es de tot el pais, si més no, que foren els ajuntaments qui no pensaren ni en fer aquestes favades estant com estant les coses¡¡¡ Si aguna cosa t'ha caracteritzat sempre ha segut el sentit comú, molt bé¡¡¡
Un besot ben gran des de les terrestes de Castelló