dimecres, de maig 11, 2011

Lorente (EU) afirma que el PP “està danyant la democràcia al negar-se a debatre durant la campanya"

Miquel Lorente, candidat d’Esquerra Unida a l’alcaldia de Xàtiva, ha lamentat que el candidat del PP i actual alcalde Alfonso Rus “encara no haja contestat a les peticions de debat” que se li han realitzat des de la formació d’esquerres.

El dirigent d’EU s’ha preguntat “¿quina por té l’encara alcalde de Xàtiva a contrastar les seues propostes amb les d’altres partits que és el que es deuria fer-se durant la campanya electoral?”. Lorente assegura que amb la seua negativa “Rus demostra que el seu ja és un projecte esgotat i superat per les noves circumstàncies socials i econòmiques”. Així per a Miquel Lorente “front a la crisi, les dades de la desocupació a la ciutat i els reptes del futur per a Xàtiva, Rus i el PP no saben que dir i no saben que fer, i és per eixe motiu que es neguen a debatre”.

L’alcaldable d’Esquerra Unida ha recordat que una campanya electoral ha de servir perquè la ciutadania “puga confrontar propostes dins les regles de la democràcia, un dret que els candidats del Partit Popular estan negant als xativins i xativines en no acudir als debats oberts”. Lorente lamenta que l’estratègia electoral del PP pase per “fer-se autobombo de manera cutre presentant en plena campanya projectes i activitats que depenen del consistori i que les paguem tots“. D’esta forma acusa al PP de mostrar-se “molt valents en rodes de premsa i actes sense adversaris polítics que puguen deixar-los en evidència”.

Miquel Lorente conclou que “una vegada més els populars estan demostrant que no creuen ni entenen el joc democràtic: es evident que no estan veient clar el partit i han volgut amagar-se la pilota”.

Font: Comarcalia.info

1 comentari:

Roser Caño Valls ha dit...

Xàtiva es mereix un canvi polític, i espero que tu siguis aquest canvi Miquel! La teva constància i lluita ens donen esperança als altres ara que aquí entrem en una etapa difícil!

Una abraçada!