dimecres, de maig 11, 2011

Lorente (EU) acusa a Rus d’avantposar els interessos de la Universitat Catòlica sobre Xàtiva


Miquel Lorente, candidat d’EU a l’alcaldia de Xàtiva, ha acusat a Alfonso Rus “d’avantposar els interessos d’una entitat privada, com és la Universitat Catòlica, als de la ciutat” després de l’anunci fet per l’alcalde de que hi ha un acord verbal per construir una residència d'alt rendiment d'atletes de la institució de l’església a sòl municipal.

El candidat ha manifestat que “el favoritisme que està demostrant Rus a hores d’ara amb la Universtat Catòlica canta la Traviata”, i ha recordat les circumstàncies de cessió de l’antic IES Simarro per obrir la seu universitària a Xàtiva, assegurant que es va fer “d’una manera clandestina” i “sense cap contrapartida a canvi”. Lorente ha explicat que amb la cessió de l’edifici que justament se situa a prop de la Ciutat de l’Esport, i degut a que desenvolupa la Llicenciatura de Ciències de l’Educació Física, “l’Ajuntament ha beneficiat a una entitat privada, amb unes infraestructures que han estat el resultat dels esforços de tots els contribuents”, i que han costat 12 milions d’euros.

El candidat d’EU lamenta que Rus “perda la son per permetre que uns pocs es lucren amb allò que és de tots els xativins i xativines”, i s’ha preguntat quines son les raons “per l’insistent interès de l’encara alcalde en afavorir el negoci que està montant la Universitat Catòlica a Xàtiva“. Així critica “com en tot el que toquen Rus i el PP” una situació de “manca de transparència” que és “sospitosa”.

Font: comarcalia.info