dijous, de març 24, 2011

CIUTAT DE L'ESPORT I TRUITA DE CREÏLLA

Després d'anys i panys amb un poliesportiu tercermundista, després d'anys sense poliesportiu per obres permanents. Ara quan falten setmanes per a les eleccions municipals, des de "l'aparato propagandístic" de l'equip de govern ens deixen caure el missatge que vos adjunte. Trobe que Xàtiva ha de ser molt més que tot açò, perquè aquestes maneres de fer no són d'aquest segle, i perquè ja n'hi ha prou de què ens prenguen el pèl, amb truita de creïlla o amb arròs i moltes sorpreses.

"Ven a conocer la CIUTAT DE L´ESPORT de Xàtiva el próximo domingo 27 de marzo!!!!!

A partir de las 10.00 h desde el Centro de Recepción de visitantes- Albereda Jaume I (antigua gasolinera fuente del León) transporte gratuito (trenet y bus turístico) hasta la Ciutat de l´Esport.

A las 11.00 h almuerzo popular con tortilla gigante.

Y a las 12.00 h inauguración oficial por ALFONSO RUS, Alcalde de Xàtiva y Presidente de la Diputación d...e Valencia con muchas sorpresas!!!!

Más de 135.000 metros cuadrados con una amplia oferta deportiva: pista de tenis y de padel, frontón, campos de fútbol 11 y fútbol 7, campo de practicas de golf, pista de atletismo homologada, circuito de jogging, pista de fútbol sala de césped artificial, 3 pistas polideportivas, piscina, zonas infantiles, zonas de petanca, 38 vestuarios y un gimnasio de 400 metros cuadrados totalmente equipado. Amplias zonas de aparcamiento"

2 comentaris:

Davit del carré Blanc ha dit...

"ALFONSO RUS, Alcalde de Xàtiva y Presidente de la Diputación d...e Valencia con muchas sorpresas!!!!"
Fa gràcia la forma com està redactat això: també permet interpretar que qui pot donar les sorpreses és Rus. No seria gens estrany que algun dia ens trobem "sorpreses" en caixes B i coses per l'estil. Molt sorprenent no sé si seria.

Roser Caño Valls ha dit...

La societat s'està transformant, i hi ha molta gent que no tolera les injustícies i l'engany per part d'alguns governs com ara el valencià. Per això cal que hi hagi gent com tu i els teus contemporanis que canviïn les coses, i ben segur que ho aconseguireu. Voler és poder diu la dita!