divendres, de novembre 12, 2010

Amb Pablo Neruda alguns intentem confessar que hem viscut...

4 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Ahir al diari vaig llegir la notícia en un diari que han convertit en òpera la pel·lícula "El cartero y Pablo Neruda". Un gran poeta, Neruda, i tant!

Anònim ha dit...

una pregunta; si eres de IU y criticas aPP de todas las regiones, Apoyarás al PP de Barxeta Y al candidato tu amigo Vicente Huet? como te las arreglarás?

Miquel Lorente ha dit...

una resposta o tres...

ja saps sóc d'esquerra unida i faré tot el possible perquè EU a Barxeta puga aconseguir en les properes eleccions municipals la majoria absoluta. D'això no tingues el menor dubte i estic ben segur que ho aconseguirem.

En quant a Vicent Huet, candidat del PP a Barxeta, ideològicament estem en pols totalment oposats. En quant a l'amistat que tinc amb ell tractaré de mantidre-la durant tots els anys que puga.

PD: feu el favor de no crispar més l'ambient polític en un poble on han passat coses molt desagradables a causa d'eixe odi tan estúpid.

Anònim ha dit...

Massa molèstia em sembla que et prens en contestar preguntes absurdes, amb un deix d'intantilitat i immaduresa, pròpies de qui encara veu la política com una opció primària, allunyada de la reflexió i la intel·ligència que t'haurien de donar els anys.
A l'amic anònim que es dedica a fer preguntes preescolars, només un parell de coses, en castellà, perquè m'entenguis sense fisures:
No hay madres que quieren a sus hijos a pesar de ser así? Contesta esto tu pregunta?

A tu, Miquel, no crispa qui vol sinó qui pot. Que no sempre voler és poder. De vegades, es queden en la llàstima. Tu tranquil.