dijous, de novembre 11, 2010

EL TRANSATLÀNTIC


L'IES Simarro de Xàtiva és un clar exemple d'allò que no s'ha de fer. Aquest edifici inaugurat, dues vegades, ara fa menys d'un any va tindre un cost de 14 milions d’euros. Sent aquest un “macrocentre d’ensenyament” que està pensat per acollir la desorbitada xifra de 1.400 alumnes, amb els problemes de gestió i convivència que això suposa per a qualsevol centre educatiu. L'IES ja ha començat a rebre les seues primeres crítiques per part de pares i alumnes donat que està emmarcat entre una línia de ferrocarril, una benzinera i una de les principals vies de trànsit rodat de la ciutat. De fet, xiquets i xiquetes a partir de 12 anys, han d’accedir al centre vorejant tanques d’obres pròximes al centre i anant pràcticament per la calçada donades les dimensions de la vorera, amb el perill d’atropellaments que això suposa.

Quin orgull més absurd el del nostre regidor d'educació Ramon Vila, quan deia amb la boca ben ampla que Xàtiva inaugurava un institut tan gran com un transatlàntic. En fí, malauradament aquest transatlàntic ja ha començat a fer aigües.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

I lo millor es que demanes plaça per a estudiar i no hi han...per falta de material o de mestres...com ma pasat a mi.

Roser Caño Valls ha dit...

Confiem que hi hagi un canvi amb els qui esteu lluitant per fer de Xàtiva una ciutat com cal, amb drets i deures per als ciutadans i per als polítics.

Una abraçada.

Miquel Lorente ha dit...

Santi l'IES Simarro és un centre que necessita urgentment una dotació informàtica i a més com tu saps les retallades del Consell també estan afectant directament al professorat.

Roser en eixa tasca estem perquè volem i podem treure al PP del govern del nostre Ajuntament.