dimecres, de setembre 08, 2010

SENSE LÍMITS

Avui parlava amb Toni i em deia que havien estat necessaris trenta anys perquè les serres, llomes i barrancs de Barxeta pogueren tornar a acollir tots els colors del verd mediterrani. Ara sols domina el gris. Maleït color.

El foc poc a poc comença a minvar i ara caldrà trobar i demanar responsabilitats als autors materials d'aquest desgavell. Però també caldrà demanar explicacions al president Camps, al senyor Castellano i als seus col·laboradors per la seua política "preventiva" respecte a catàstrofes d'aquest caire. Mentrestant, aprofitem per mostrar el més sincer agraïment al cos de bombers catalans que s'han desplaçat fins a Barxeta per lluitar contra el foc. Per cert, sense pensar en cap mena de frontera que pose límits a la solidaritat.

El proper divendres els companys/nyes d'Esquerra Unida de les comarques afectades pel foc junt als membres del grup parlamentari de les Corts ens reunirem a Barxeta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No se com hi ha gent com tu que encara té la caradura de responzabilizar a camps, castellano i demés dels incendis, sabent ben´bé ques son intencionats, amés a més de enaltir als bombers catalans que, dues coses, taqn sols formaven un 5% de tots els efectius i damunt arrivaren el dimecres a migsia que ja no quedava foc.
Esta és la política que voleu els falsos ecologistes, la d'esperar catàstrofes mediambientals per poder criticar i tindre algunes portades que no sou capaços de tindre-les durant la resta de l'any, i precisament eixa és la política que porta la vostra decadència. enhorabona, no per vosaltres, per nosaltres.