dimarts, de febrer 19, 2008

EL LLEGAT DE FIDEL

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens poques idees, però, confoses. Estàs com un llum. El llegat de Fidel, per molt que et capfiques, es una dictadura en Cuba. Idea per aclarir. (democràcia - dictadura / llibertats - repressió).

Sota la base de la teua confusió inicial, ja t'emboliques en un una continua contradicció que no et deixa discernir dos pams mes enllà del teu nas. (Isaura-Montalbàn / Barxeta - Xàtiva / EU - PSOE).

Però tranquil. Amb el temps t'aclariràs. I tots podrem assistir expectants al fruït d'eixa gran barreja que eres en l'actualitat.

S'adivina en el futur un bon militant Socialista i Espanyol. Ja veurem?

Anònim ha dit...

Ja veus, sóc home de múltiples relacions, ves a espai perquè tal volta les meues dicotomies també et poden afectar a tú...

Anònim ha dit...

Bon dia, Miquel. Salutacions des de Xàtiva:
Desgraciadament, i per molt d'esquerres que siguem tu i jo, hi ha un problema a Cuba que invalida tot el que haja pogut aconseguir el "Comandante", i és el respecte pels drets humans. Caldria saber si sense eixe bloqueig econòmic i criminal, la política cubana hauria evolucionat més. No obstant no siguem hipócrites, que en E.E.U.U., la civilització que "protegeix" els drets humans, es fan barbaritats com Guantànamo, i a la China per exemple ningú té collons de fer-li un bloqueig semblant. En fi...

Anònim ha dit...

Montalbà té cara de cul, i la Gloria no se la follen ni els elefants.