divendres, de novembre 03, 2006


AHORA QUE NADA ES SAGRADO...

En un principi no era la meua intenció fer servir aquest blog per parlar d'assumptes relacionats amb la política municipal, ara bé de vegades les circumstàncies manen i per aquest motiu crec que durant aquestos mesos tractaré de donar la meua visió sobre els diversos aspectes que poden anar suscitant-se al llarg d'aquest nou període electoral.

És evident que recentment la meua situació vers la política local ha canviat, en certa manera prenc un distanciament respecte a la primera línia de foc. Tanmateix, espere que quede ben clar que no abandone, de fet solament d'una manera momentània, passe a un altra posició però continue en el front. No obstant això, sempre s'ha dit que des de la distància s'obté una millor perspectiva de les coses, en eixe sentit desitge que eixa nova visió puga ser aprofitada per tal de realitzar uns millors anàlisis i comentaris destinats sempre a una millor actuació.

En primer lloc, m'agradaria dir que en ningun moment he renunciat als meus principis, la gent que em coneix ho sap, de la mateixa manera que entén la meua renúncia a l'hora de presentar la meua candidatura. Pense que la formació de les persones és essencial per a poder dur a terme una actuació coherent en la cosa pública i en eixa tasca em trobe ara, de fet he tornat al món universitari i continue preparant les oposicions per a secundària, especialitat Geografia i Història. De fet, l'ensenyament sempre ha estat la meua passió i al mateix temps sempre l'he considerat com un punt de partida per fomentar el canvi social.

Respecte a la meua situació en el col·lectiu d'Esquerra Unida de Xàtiva he de dir que em sent ben orgullós de la gent que tant m'ha ensenyat i m'ha cuidat al llarg del temps que porte militant en aquest partit. No puc oblidar, ni oblidaré les ensenyances, consells i mostres d'amistat que tots i totes les militants m'han demostrat. Ara bé, com ocorre a les millors cases, de vegades també apareixen problemes que ens ha reportat una mica de tristor tot i que aquesta ha estat continguda.

En quant a la batalla dialèctica-electoral que se'ns apropa cada cop més, tinc clar que recolzaré, ajudaré i faré les meues aportacions programàtiques dintre d'EU. Nogensmenys, torne a repetir que estic en el mateix front, però també faig palesa la meua intenció de continuar debatent i opinant dintre del partit, tots sabem quin és l'enemic, el tenim enfront i ple de força, tanmateix això no comporta l'absència d'un debat intern i constructiu, tan necessari en l'esquerra alternativa d'aquesta ciutat i d'aquest país.

Mentrestant espere que tots/totes estem a l'altura de les circumstàncies per tal de fer fora a la dreta incivilitzada d'aquesta ciutat. En aquest sentit, solament ens servirà l'amor i la fermesa per fer possible el canvi en aquesta ciutat que hui s'alça i se sent trista i malaurada.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim miquel, t'entenem i estem amb tu.

Anònim ha dit...

pense que has fet el correcte negante a ser candidat i donar una patada als collons als que pensen que solament busques aixó

Anònim ha dit...

Sobre Miquel Lorente i el Consell de la Joventut: el Consell de la Joventut està ara més viu que mai pel treball tenaç del seu president i dels membres de la Comissió Permanent que encara no s'han despenjat. Ahi tenim els actes del XX aniversari, el monument tallat i soldat... i el problema del Consell no és l'excés de "socialistes i comunistes", és la falta de recolzament institucional i l'existència d'un lobby filoPP disfressat de progressisme jove apolític. Per tant, no fem crítiques gratuïtes a qui es deixa la pell treballant (a canvi només de disgustos). I açò ho dic amb coneixement de causa

Anònim ha dit...

Reescriure un missatge o utilitzar-lo fins la mort no fa que esdevinga real. Anim Miquel, als qui anomenen filoPP estem amb tù, no per Peperos si no, per comunistes.

Sergi Pérez i Serrano ha dit...

Sobre el missatge anterior: jo no l'he reescrit ni "utilitzat fins la mort". Quan participe en un bvlog ho faig com a "blogger" i no amb la modalitat d'identitat "otros". Quede clar.

T'entenc, ho hem parlat fins la sacietat... i estem amb tu perquè, per damunt de xicotetes-però importants- diferències ideològiques estan altres coses que no cal explicar, no?

Roger Cerdà ha dit...

Estic ben segur, perquè et conec un poc, de que aquesta haurà sigut una de les decissions més dificils que hauràs pres en molt de temps.

Respecte la mateixa i espere que triomfes amb la teua oposció. Però recorda una cosa: la nostra ciutat necessita de gent com tu per a que el canvi polític i social que tots desitgen tinga lloc en les properes Eleccions Municipals.

Així que, anim i continua treballant com tu saps.

Un abraç.

Anònim ha dit...

Anim xaval, molta gent estem amb tu, també fora cas.

Anònim ha dit...

ANIM MIQUEL TU VALS MOLT ENDAVANT I AVORE SI ALGUN DIA ETS TU EL CANDIDAT

Anònim ha dit...

lorente, escriu més, collons

Esther ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

sembla fascinant que persones amb ideologies un tant distintes a la teua et donet el seu supor i recolçament en tant que la seua amistat personal...

Anònim ha dit...

MIKEL ANIM.SAS Q PESE A LES NOSTRES DISCUSIONS ESTAT AHI PER AL QUE HA FET FALTA. PER MOLT Q OPINEN ELS ALTRES, EL CONSELL ES ALGO PER EL QUE VAL LA PENA LLUITAR NO DEIXEM Q DESAPAREGA A MANS DE QUI NO CONEIX L'ASSOCIACIONISME

Anònim ha dit...

pablo iglesias jr:
ENCARA NO HAVIA LLEGIT ESTE ARTICLE, I TAN SOLS TINC QUE COMENTAR UNA COSA QUE JA S´HA PLASMAT EN LES TEUES PARAULES: ERES UN TIO SINCER.
MALGRAT AIXÓ, LA GENT SE PENSA QUE PER PORTAR UNA SERIE REPRESENTACIÓ, SEMPRE BAIX LES SIGLES D´UNA ORGANITZACIÓ QUE ENS SOBREPASA COM A PERSONES INDIVIDUALS, ES EL REY DEL MAMBO, QUAN NO SAP NI FICAT-SE ELS PANTALONS...
LA DEMOCRACIA NO CREIX EN LA POSIBILITAT D´ELEGIR UNA PAPELETA O ALTRA UN DIUMENGE CADA QUATRE ANYS, LA DEMOCRACIA NAIX I CREIX EN EL COR DE CADA PERSONA.
ANIM MIQUEL!
PD: QUEDA MOLT BÉ ALGUNA PERSONA QUAN ELS SEGURATES (FASCISTES A MORT) LA SALUDEN EN ALGUNA BODA EN SAN JOSEP...PERÓ ELS COLLONS NO TELS FICA!

Anònim ha dit...

Jamás una persona está lo suficientemente formada para ser responsable de algo que no sea su propia persona, recuerda. Relativizando, evidentemente unos lo están más que otros.

Me encanta y comparto tu manera de entender la enseñanza. No es pasión lo que sientes por la enseñanza y sí por la educación en unos valores que consideras esenciales. Esperas que tus alumnos sean mejores personas, no que sepan en qué año descubrió Colón las Américas