diumenge, de maig 15, 2011

Esquerra Unida proposa l’impuls d’un pla d’acció per l’ocupació juvenil de Xàtiva

Miquel Lorente, candidat d’EU a l’alcaldia de Xàtiva, ha proposat l’impuls d’un Pla d’Acció per l’Ocupació Juvenil a la ciutat, afirmant que el sector jove ha de ser una “prioritat de les polítiques de formació i d’ocupació, i de lluita contra la crisi”.

Lorente explica que este pla ha de servir per “fer front a la precarietat laboral i fomentar la contractació jove”, per això EU recorden la seua aposta per donar suport a un nou model productiu com ara “els sectors vinculats a l’impuls de les energies renovables, l’atenció a les persones i l’economia del coneixement“. D’esta forma Lorente afegeix que cal “la implentació del cicle formatiu de grau superior d’eficiència i energia solar tèrmica en la ciutat”.

Segons el candidat d’EU “la crisi està sent especialment dura amb la gent jove, de fet un 22,13% de les persones que volen treballar i no poden en la ciutat són menors de 30 anys”. Esquerra Unida afirma que “les xifres d’atur juvenil són indignants, tanmateix els joves no ens hem de resignar a convertir-nos en la generació de la crisi“. Per això la formació d’esquerres proposa “que els joves de la ciutat donen el pas endavant, de l’ecologia front el vell model de producció especulativa, de la igualtat d’oportunitats front l’amiguisme i la llibertat front la sumissió” ha afirmat Lorente.

Font.comarcalia.info