dijous, d’abril 21, 2011

ENTRE ELS JOVES

El passat dimarts assistia a un debat sobre la joventut i la política a l'Institut Josep de Ribera. Amb els joves em vaig trobar molt bé. Tot un goig veure com encara hi han espais per al debat sincer, com alguns ulls s'encenien d'il·lusió al conèixer les possibilitats de la paraula democràcia, participació i llibertat. En l'última intervenció que vaig fer, ho vaig confessar, per mi aquell debat anava a ser el més important de la precampanya, i fins i tot de la pròpia campanya. Senzillament perquè vosaltres sou el futur. Endavant, sempre endavant i ben lliures!

5 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Quin post més bonic! Realment tens raó els joves són els que han de construir el futur, i ara cal pensar en ells i elles!

Rafa ha dit...

Va estar molt interesant, ojala se fagen més coses de ixes. Es la manera de que la gent entenga el que esta pasant verdaderament, perque un dels principals probrelmes de aquesta "ciutat" es que la gent no s´antera del que realment pasa. Moltes Gracies

Anònim ha dit...

No hay nada como hacer un mitin camuflado en un instituto para captar votos, que triste me parece.

Rafa ha dit...

A ixe "mitin" van estar convidats tots els liders politics mes importants de Xàtiva. Soles van anar PSOE, BLOC i EU, el PP va dixar la caira lliure...

esquerra unida xàtiva ha dit...

Així és Rafa tots estàvem convidats i torne a insistir que aquell debat era molt important, perquè els joves són el futur i sense ells i la seua participació en la vida pública no hi haurà demà.

Una abraçada
Miquel