dijous, de gener 27, 2011

SETMANA

Començavem la setmana demanant-li a la delegació de turisme de l'Ajuntament de Xàtiva que realitzés un explicació amb xifres concretes sobre els contactes comercials i els possibles acords obtinguts durant la setmana passada a Fitur. A la ciutadania ja no li val amb la foto de rigor i les tòpiques explicacions dels representants populars en l'estand de la ciutat. És de sentit comú oferir a la ciutadania un balanç públic i ben detallat sobre quin ha estat el treball desenvolupat.

Avançàvem la setmana i les negociacions, entre sindicats i govern, per les pensions no pintaven bé. Ara ja tenim un principi d'acord i podem parlar ben clar de decepció, de fet 38 anys i sis mesos cotitzats per poder accedir a la jubilació. Quan es jubilaran els joves que amb quasi trenta anys encara no han trobat el seu primer treball? Trist, molt trist com la pluja que ens cau avui.

Demà trobada a Xàtiva amb els companys d'EU d'Alcoi i d'Ontinyent, tinc ganes de veure'ls. Després reunió amb la plataforma conmemorativa del 25 d'abril i més tard encontre del Consell Polític d'Esquerra Unida. Ja sabeu, el camí és curt i el trot mai no para.