dimarts, de desembre 28, 2010

PRESSUPOSTOS IMMORALS


Avui el PP, en sessió plenària, ha aprovat el pressupost municipal de l’any 2011, els últims de l'era Rus, a cinc mesos de les eleccions municipals, aquest darrer pressupost està pensat en clau electoral, on els senyors del PP volen gastar-se el que realment no tenen per omplir el seu àlbum electoral. Com ja sabeu el PP ha fet seu el “tot val” amb un creixement genèric de les taxes i impostos superior a l’1’8%, i en alguns casos fins a un 40% per prorrogar la seua festa particular a costa de tots els ciutadans.

Ben lluny els han quedat les nostres propostes perquè aquestos pressupostos tingueren un caràcter extremadament social, de fet aquestos no parlen de politiques socials i d’ocupació com tampoc parlen d’equipaments socials i educatius públics.

Tanmateix el moment de glòria, avui no podia ser menys, del senyor Rus ha arribat amb la justificació tan immoral que ha fet per retirar les ajudes pressupostàries per al desenvolupament del Tercer Món, Rus ben orgullós ha demostrat la seua valentia amb els dèbils i la seua covardia amb la realitat que l'envolta. És a dir, els espanyols, els de casa primer i si sobra ja en parlarem de solidaritat. Aquesta mesura és immoral i populista, perquè per fer polítiques socials a la ciutat no cal trencar amb les ajudes al Tercer Món, en tot cas hagués estat més digne i valent retallar d’altres partides més prescindibles com ara protocol, comunicació o d’aquelles partides destinades a les retribucions que cobren els regidors.