dilluns, d’octubre 25, 2010

SOMRIURES LLIURES AL SÀHARA



Cada estiu a Xàtiva i a molts pobles del País Valencià arriben xiquetes i xiquets del Sàhara Occidental, per poder passar unes vacances de colors, després de tot un any ple de dificultats tolerades per la comunitat internacional. Tots sabem que el conflicte del Sàhara és un conflicte on l'Estat espanyol, com antiga metròpoli, ha d'assumir un paper clar i ras i evitar, així, actituds ambivalents que donen força a aquells que continuen oprimint d'una manera salvatge al poble saharauí.

Mentrestant, contiunarà el llarg patiment, la foscor, les agressions i la mort entre unes gents que les volem veure sempre lliures i somrients.

CONCENTRACIÓ EN REPULSA PER L'ASSASSINAT DEL MENOR SAHRAUÍ NAYEM ELGHARIDIMARTS 26 D'OCTUBRE A LES 19:00DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ(CARRER LA PAU) DE VALÈNCIA
No sigueu indiferents! Us esperem!

1 comentari:

Roser Caño Valls ha dit...

Seria tan bonic que s'acabessin tots els conflictes bèl·lics! Confio en les persones que lluitem per transformar la societat en un indret de pau, convivència i on tothom sigui respectat, vingui d'on vingui. Gràcies per fer-nos partíceps que hi ha gent que lluita per canviar les coses :)