dimecres, d’agost 04, 2010

DISCULPEU

Però quan entrem en agost i s'apropa la Fira de Xàtiva recorde una de les darreres actuacions d'Ovidi Montllor a Xàtiva. I em pregunte o ens pregunten si hi ha possibilitat de fer una Fira ben diferent a l'actual? I dic, també podem dir, sí. Una Fira feta pel poble i per al poble, com sempre, que tinga en compte els valors de la nostra ciutat, la seua història i la seua gent, i no pas el gust d'una beautiful people xativina tant lligada al govern municipal.

Sí! podem parlar d'una Fira amb teatre en valencià, amb empalmades de festa pels diferents barris i carrers, amb els nostres Feliu Ventura, Pep Botifarra, Raimon, Pau Alabajos, Obrint Pas, la Gossa Sorda, la Bicicleta Teatre, la gent de les Danses, Gatxi...En fí, una Fira amb les nostres gents, amb somriures de tots els colors, pels carrers i pel reial de la Fira fent poble.

Tanmateix, aquesta Fira tindrem espectacles de Xina i a un incontestable David Bisbal...amics ja ens queda menys, aquesta és la darrera Fira de Rus. Anem forts i amb ganes de canvi!