dijous, d’abril 30, 2009


GAIREBÉ

Aleshores varen trencar a riure...El dissabte passat en un conegut saló de menjarots populars, i oportunes truites electorals. Simpatitzants, regidors, alcaldes, diputats i consellers del PP varen riure de valent a Xàtiva.

Després d'un bon dinar, un bon ví i un millor puro. L'alcalde Rus pujà a la tribuna de la nostra vergonya. Des d'allà dalt començà la seua peculiar crítica als sindicats, continuà amb el president del govern, també tingué el seu moment de glòria amb els "malfaeners" dels funcionaris i amb aquells periodistes que no li fan el cul ample. Continuà agrandant-se en la seua feina i assegurà que els professors eren uns gilipolles. I per acabar Rus rigué i va fer riure, a la seua legió de panxacontents, arran d'un personatge anomenat Franco.

Rus és perillós. No per allò que és sinò per allò que representa. No oblidem que estem parlant de l'alcalde de Xàtiva, del president de la Diptuació de València...i també d'aquell que anomena gilipolles als professors, burros als seus electors i fills de puta als rojos del seu poble.

No obstant això, tinc present un dubte des de fa molt de temps. Què va ser abans Rus o la truita? Gairebé siga aquesta la qüestió.

2 comentaris:

eva ha dit...

¡qué personaje más triste!

Miquel Lorente ha dit...

Eva per persones com tu cal continuar, perquè algun dia tornarem