divendres, de juny 13, 2008


"TOLERANCIA CERO"

En els darrers dies estic assistint atònit a les informacions i declaracions institucionals del govern del PSOE vers la vaga dels transportistes. Sembla ser que la segona legislatura del tarannà de Zapatero serà ben distinta a la primera.

Molts podem caure en el parany de generalitzar les actuacions d'uns quants descervellats, per tal de criminalitzar a la totalitat del grup de transportistes que està reivindicant, d'una manera legítima, una millora en les seves condicions de treball. No obstant això, la realitat és molt més complexa i densa. Vaja per davant que el govern i molts mitjans de comunicació estan jugant força brut a l'hora de donar una imatge errònea i superficial del problema.

De fet el sector dels transportistes autònoms ja porta molt de temps resistint unes condicions de treball precàries i inclús asfixiants. Situació que s'ha vist agreujada amb l'increment desmesurat dels preus del petroli. En l'actualitat són molts els transportistes que obtenen com a benefici net per cada Km solament 2cèntims!!!

Per tant, cal assumir unes mínimes dosis de comprensió. Però sobretot cal obrir el nostre sentit de la rebel·lia per evitar caure en la manipulació d'un govern "socialista", que un cop més, torna a ser dur amb els dèbils i dèbil amb els poderosos.

En definitiva, els transportistes autònoms no són terroristes són treballadors/res que volen viure i treballar amb dignitat. SOLIDARITAT!