dimecres, d’abril 23, 2008


SANT JORDI...

Avui a Catalunya es celebra d'una manera convencuda el dia del llibre; les escoles, els instituts, els carrers...s'omplin de banderes plenes de barres roges sobre fons groc, un decorat que s'ompli de contingut a l'anar acompanyat per llibres i roses.

Sort meua per poder observar com en moltes escoles, instituts, carrers...s'albiren amb força facilitat lletres valencianes. És a dir, llibres del nostre V.A Estellés, del nostre Joan Fuster, del nostre Ferran Torrent... i del nostre amic i combatiu escriptor Toni Cucarella. Tots ells formen part d'una de les millors parts del nostre país.

Sens dubte el nostre país valencià no ha estat plenament mai per ells. Tanmateix, el que és ben evident és que amb les seues lletres han fet i estan fent possible la permanència del nostre petit, però intens país. En definitiva, el nostre.

Gràcies!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb l'ajuda i la sabiessa d'escriptors d'aquesta altura, i amb la de tota l'altra gent que lluitem per conservar, arrelar i propagar la nostra cultura, tinc l'esperança que aconseguirem ser escoltats i arrelar com ens mereixem, com es mereixen tots aquells que ja no estàn.
Ànim Miquel des de les terres de Castelló

Anònim ha dit...

Eixes paraules solament poden brollar d'una personeta a la que aprecie moltíssim.

ens veiem aviat