dijous, de febrer 07, 2008

EL DIA 9 DE MARÇ, NO S'HA DE PERDRE NI UN VOT PER L'ESQUERRA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Miquel, seguisc des de fa unes setmanes el teu blog, perquè el trobe interessant. Tinc un dubte, a vore si me'l soluciones. Pel teu suport a Isaura Navarro es dedueïx que vas a votar al Bloc Nacionalista Valencià, no? De ser així perquè no afegeixes al Bloc als teus links? Si més no, ho trobe curiós que tingues a altres partits que no formen part de la coalició on es presenta Isaura.
Grácies. Salut.

Anònim ha dit...

En primer lloc, gràcies per les teues visites al bloc desdelporxet. En segon lloc he de dir que Isaura, hui per hui, i al meu parer és la millor candidata que poden presentar les esquerres en el país valencià.Per reafermar açò solament cal observar el seu treball.

En quant a la meua relació amb el Bloc, trobe que és un partit de l'àmbit del país valencià, però del que no tinc massa afinitats. No obstant això, he de dir que el meu vot serà per a Isaura Navarro. És evident que el Bloc també està en eixes llistes, però cal recordar que el nostre sistema electoral és un sistema de mandat representatiu. És a dir votem a la persona, i ella representa als seus votants i no pas al partit.

En defintiva, el dia 9 de març votaré a ISAURA de la mateixa manera qe ho farà molta gent.

Una vegada més gràcies, i no tingues por a dir qui eres mai...