dimarts, de febrer 12, 2008


AL MEU PAÍS...


Avise de que aquest vídeo és una mica llarg, però crec que paga la pena vore'l o almenys observar els últims minuts. Mentres el vaig vore per primera vegada em vaig imaginar que havia de passar al nostre país, perquè Raimon fos entrevistat per un programa de RTVV, que havia d'ocórrer perquè fos contractat per la Generalitat per cantar en el Palau de la Música de València i quin fenòmen sociològia havia d'esdevenir perquè el públic valencià l'estimés tant i com ho fan al nord. Tot i això el que queda ben palés és que Raimon, no s'oblida del seu país. A pesar de tot...

Raimon al Palau

5 comentaris:

Jesús Badenes ha dit...

Amic, estas passant les mateixes fases que jo. No et podrás desvincuar de la teua terra perquè la portes molt a dins. És una cosa curiosa que ens passa molt a la gent de Xàtiva. som una mena de gallecs, però la valenciana. No som d'aquí, ni d'allà: som sempre de Xàtiva. Encara que aquella ciutat siga tan grisa o tan trista com la pugues imaginar... I ho som perquè de Xàtiva, n'hi ha moltes. La Xàtiva de la nostra infantesa mai més serà, però no conec ningú que hagi perdut l'esprança de que ho sigui. Xàtva té passat i té futur, encara que el present s'allargui negre i fosc des de fa temps... No renuncies ni als origens, ni a les lluites. Al final és l'únic que et quedarà.

Anònim ha dit...

Això del "País" sempre em fa gràcia. Lorente, ¿en què quedem? ¿tú creus en la III República o en el "País"? No sembla que tingues massa clara la teua pròpia ideologia, o potser penses que és més profitós estar amb els del "País", com fa ara la teua amiga Isaura. Em sembla decebedor per part teua.

Anònim ha dit...

Em sembla contradictori, Miquel estar ara amb Isaura i fa uns mesos contra MOnica Oltra. I per cert encara que no ho nomenes la coalició es amb el Bloc.

Anònim ha dit...

Mira, amic, perquè sé que eres el meu amic...Estic amb Isaura perquè quan se li ha demanat implicació amb Barxeta i amb Xàtiva sempre ha estat allí, a més perquè tinc una relació d'amistat amb ella des de que militavem en Joves d'EU. I perquè sóc el suficientment conscient per saber i dir lliurement que el meu partit (EUPV) s'ha equivocat, i en aquest cas la direcció d'EUPV s'ha enganyat. I no m'amague a l'hora de dir-ho.

De la mateixa manera, pense i dic en veu alta, que ho va fer força mal la diputada Mònica Oltra quan va trencar el grup parlamentari de Compromís. Ja veus, tots no són tan quadrats ni tan dogmàtics com tú.

Respecte al Bloc, que vols dir-me que Isaura acabarà en el Bloc, o que M.Josep Ortega acabarà sent diputada...Una vegada més, vols saber tant que no arribes ni allò més elemental. Te queden moltes batalles jejejeje

Ves i corre una estoneta i ventilat, amic!

Anònim ha dit...

T'enganyes en més d'una cosa. Bona nit i bona sort.