dilluns, de desembre 10, 2007

A XÀTIVA

Molts dels que estimem Xàtiva hem patit i estem patint una certa relació d'amor i d'odi, en definitiva tal i com ocorre en aquelles parelles que no s'obliden mai mutuament. Xàtiva i les seues gents som difícils d'entendre, intrincats i embolicats a l'hora d'actuar sobre la nostra "realitat municipal".

I entre tot eixe atzucac social Xàtiva, continua en el seu camí de degradació. Destrucció d'edificis emblemàtics, plans urbanístics salvatges, places de toros siderals, centres comercials que anuncien amb música i llum la mort del nostre comerç tradicional. En fí la desaparició dels nostres punts vitals com diria Toni Cucarella. I torne a repetir tots i totes som culpables d'aquesta situació. Xàtiva des d'un temps ençà cada cop és menys Xàtiva, inclús si la tendència no canvia m'atreviria a dir que prompte no restarà res d'allò que se li puga dir Xàtiva. Tanmateix, des de la proximitat, des de la llunyania molts encara pensem que a Xàtiva tornarà el temps...





Vídeo extret del bloc de la veu de Xàtiva i la veu prestada de l'amic Feliu Ventura

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bonic el vídeo. Guarda-ho bé, que en poc de temps serà l'únic que quede de la Xàtiva que tots coneguem i gaudim des de xicotets. Per cert, no has ficat la plaça de bous en el video, un error imperdonable.

Anònim ha dit...

Xàtiva, es porta al cor.És un sabor, una olor, una brisa, un somriure, dura, anàrquica, bella, vella ...
No és fàcil canviar l'aspecte d'una ciutat com aquesta. Sols falta netejar-la, donar-li usos, i saber utilitzar-la.
Passejar, menjar, beure, riure ...
I paciència per aguantar als que malbaraten els diners on no és necessari, i seny per convencer als que els voten ...

Anònim ha dit...

tornarà el temps... i la ventura infinita. Una abraçada.