dijous, de novembre 22, 2007


QUÈ ESTEU FENT?


Continue pensant que la dignitat d'Esquerra Unida resideix en la seva militància, en els seus regidors/res dels distints pobles del país valencià, en les seues dones i homes implicats de valent en els moviments socials, en els joves i les joves que estimen la rebel·lia i la lluita contra la injustícia...jo sempre estaré ben orgullós d'estar entre tots ells. No obstant, sense democràcia interna, sense consulta a la militància, sense primàries...no serà possible la dignitat en l'organització d'EUPV. Esperant, llegint, escoltant, pensant...i finalment decidint.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bravo, aixina es parla, ara falta que et faça cas la comandante Marcos.

Anònim ha dit...

Sobre la "malentesa" democràcia:

* només voten els afiliats i, d'entre ells, els que paguen, i a més, per votació indirecta on només pot anar un nombre reduït del col·lectiu, i per a triar a persones que prèviament han estat seleccionades ???

* això és democràcia en el món d'internet i la comunicació?: On estan els simpatitzants, recolzadors, membres de llistes electorals, que potser han treballat més que els afiliats. Per què no s'amplia la xàrcia i es demana l'opinió als que quotidianamet o per voluntat manifesta, donen suport a l'organització. O és que els representants només representen als afiliats. El "manament imperatiu" fa molts anys que no existeix.

Resultat: el PCE francés i l'italià són testimonials, però molt democràtics.

"Entre la pesta i la sida", triem el que triem, la palmem, perquè la metàstasi és tan gran, que ja no té solució.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el darrer comentari, a més a més fil per randa. De fet, molts dels "jefes" ja voldrien haver treballat tant o igual que molta gent independent de base.

Solament diferisc en què estem ferits de mort, jo personalment continue pensant que resta molt per fer. I sobretot vull continuar perquè no s'apague la llum.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Sempre tan optimista!!!! Salut des de Xàtiva.