divendres, de novembre 16, 2007

Per als que volem estimar i somniar, front als que solament volen destruir


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guapa aquesta cançó del mestre Serrat. Tal com ell diu: "què seria de nosaltres sense un bell somni"...
Jo els col.lecciono i espero amb paciència que es compleixin.

Anònim ha dit...

Pacte EU-PP a Barxeta

La CUP de Barxeta denuncia el pacte encobert entre EU i PP

La Candidatura d'Unitat Popular de Barxeta, ha remés un comunicat despres del darrer ple celebrat aquest dilluns on denuncia la convivència entre els grups polítics municipals d'EU i el PP.


Redacció-Barxeta, La Costera

Des de la Candidatura d'Unitat Popular de Barxeta han volgut fer pales el malestar i rebuig per la darrera aprovació en plenari de la moció presentada pel grup municipal del PP, en referència a la “LEY DE BANDERAS” del Parlament Espanyol, promoguda quan el PP ostentava la majoria absoluta a l'Estat, i que va estar recolzada amb els vots dels 4 regidors d'Esquerra Unida del País Valencià i en la que el Bloc Nacionalista Valencià s'hi abstingué.

L'aprovació de l'esmentada moció dona via lliure a la col·locació de la ensenya espanyola, i les banderes autonòmica i local en tots els edificis públics dependents de l'ens, situació que fins ara no s'havia produït mai a Barxeta, provocant la vergonya de diferents sectors socials i cívics del municipi.

Des de la CUP denuncien la convivència de la pseudoesquerra, que en plena sintonia amb les tesis nacionalistes espanyoles, que argumenta puerilment la necessitat de complir la llei (com explícitament va afirmar, Antoni Giner, batlle de la població). Davant d'aquests fets, des de la CUP denuncien el doble joc d'Esquerra Unida, que amb iniciatives com “Ley de MEMORIA HISTÓRICA” i el respecte a les nacionalitats, pretenen netejar-se la cara, mentres a la praxis es recolzen dia dia amb el nacionalisme mes intolerant representat pel PP Valencià.

Julià Company (candidat de la CUP-Barxeta a les darreres eleccions), s'expressava en aquests termes l'endemà del Ple:

“No es la primera vegada que assistim a episodis de convivència i de governabilitat entre EU, i el . Es més, observem, des de l'inici de legislatura un pacte encobert entre les dues formacions, que els permet tirar endavant iniciatives com el sou del regidor d'urbanisme (EU) aprovat al darrer ple i que per a nosaltres significa una despesa excessiva per les arques municipals d'un poble petit com Barxeta“

“Es imperdonable la manipulació que des del PP s'ha fet de la moció presentada pel BLOC, condemnant els últimes agressions a seus i membres del partit nacionalista, que recolzada per EU, va ser desvirtuada, transgredida i embrutada, amb els consentiment del propis proposants. I denunciem que aquests fets qüestionen el missatge esquerra d'aquestes formacions”

Des de la CUP, exigeixen als grups municipals del BLOC i d'EU el compliment de l'acord de Ple aprovat a la darrera legislatura pel qual s'adopta oficialment el punt cat per la plana web oficial del municipi.

Anònim ha dit...

escolta anonimo, estaria bé que t'obrires tu mateix altre blog