dimecres, de novembre 28, 2007


ENTRE EL SOMRIURE I LA LLÀGRIMA

Avui mentrimentres navegava una mica per internet. He entrat, com de costum, a la pàgina d'un fulano anomenat Lakers que m'ha dedicat un
post molt especial per a mi. Doncs bé, aquest Lakers, José o Aliquetes no el puc considerar com un amic perquè trobe que ja fa temps que vàrem transpassar els límits de l'amistat per tal d'endinsar-nos més enllà...

Com molts ja sabeu, jo solament tinc un germà menut, Albert. No obstant això, he de dir que el meu germà major ha estat i serà Lakers. Aquest xaval no solament ha estat la veu de "tu puta conciencia", com ell em diria, sinò que també la veu d'algunes persones a les que també estime molt. En defintiva podem dir que José ha estat el pare d'alguns fills perduts.
A més a més, val a dir d'una manera ben sincera que Lakers ha estat molt benèvol en el seu article. De fet, en realitat un servidor ha estat i és molt més impresentable d'allò que el que ell realment ha escrit.

Oye! Girome pon otra ronda que la paga el Fontanero...


(Solament dir-li una cosa més al senyor Lakers, encara compte amb 25 anyets!!!!)


UNA BEN FORTA ABRAÇADA

9 comentaris:

Jose. También conocido como Lakers. ha dit...

Efectivament, se m'ha escapat un somriure i no he pogut evitar una llagrimeta. Evidentment el meu article està fet en un to humorístic, tú saps que si m'haguera posat sentimental (o si haguera contat les teues autèntiques aventures)no hauria estat igual.

Tempus fugit, Julen, però siga com siga el futur, no hi haurà, com no hi ha, distàncies que separen el meu esperit de l'inmensa estima que tinc pels meus germans.

Per cert, en Barcelona, d'una manera o una altra, escriurem junts una nova pàgina.

Jose. También conocido como Lakers. ha dit...

Per cert, corregit això de l'edat. Tranquil, que ja arribaran els 26. I almenys 50 més per aguantar el meu rollet paternal, si tot va bé...

Anònim ha dit...

PERO QUE CABRONS QUE SON ESTOS DOS, ACI QUI ES LALMA DE LA FESTA, I AIXO DE QUE LA RONDA LA PAGA EL FONTANER NANAI, MIRA TU QUE EN LES MEUES MILLORS NITS SEMPRE HAN APAREGUT ESTOS DOS PERSONATGES, MALA PANDA DE INDIVIDUOS EIXOS DE LA PENYA DE OBERT FINS AMANEIXER JEJEJEJ O DIRIA MILLOR LA PENYA LOLIMPIC, UNA SALUTACIO MOLT GRAN PER AL MEU COMPANY DE TREBALL PER LES NITS O NO ERA TREBALL, JA NO EM RECORDE HI HAURA QUE REPETIRLO ALGUNA NIT MES.
JEJEJEJEJE
P.D:AVORER SI EM CRIDES I QUEDEM PER A ESMORTZAR I DE UNA VEGADA PER TOTES PELEM AL LAKERS ESTE QUE ES UN PESAT. JO TAMBE VOS VUIC UN BESET MARIQUES.

Anònim ha dit...

COM NO M'AGRADARIA VEURE CASTRAT A UN AMIC (I SUPOSE QUE A ALGUNA PERSONA QUE LI AGRADA QUE ACARONAR I QUE LI ACARONEN), M'OFEREISC, DESINTERESSAMENT, A QUE:
* UN JOVENET QUE L'ANY VINENT TINDRÀ 26 ANYS,
* UN IAIO DE 45 ANYS

MARXEN JUNTS A LA MARATÓ DE BARCELONA.
Per supost, el Lakers està invitat a dur-nos beguda i alguna casalla per fer força.

Anònim ha dit...

Explique la frase "I SUPOSE QUE A ALGUNA PERSONA QUE LI AGRADA ACARONAR I QUE LI ACARONEN", afegint un TAMPOC(tampoc li agradaria que el castraren).
Petons, perdut

Anònim ha dit...

Que panda de maricas estaís hechos los dos!!!Yo si que voy a hacer un blog de monográficos y os vais a cagar...Tanta pollez y mariconada. Sólo faltaba ver el culo del Fontanero en internet: es que no hay censura?

Jesús Badenes ha dit...

Hola!

T'escric per informar-te que m'han nomenat recentment bloc solidari. Això fa que jo haja de nomenar d'altres. Es tracta de distingir set «blocaires que comparteixen les teves idees i opinions, o que simplement ens ensenyen tot el que saben i ho fan d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, simplement pel plaer de compartir. És una cadena: cal enviar un correu als nous blocs premiats i aquests cal que continuïn la cadena amb set blocs més, i així fins al final dels temps».

Entre els meus escollits, hi ets tu. M'agradaria que la cadena seguís endavant. Deleita'ns amb les teues aportacions!

Gràcies

Jesús Badenes

Anònim ha dit...

He llegit el post que t'ha dedicat lakers, i també els comentaris i... encara vols que crega eres bon xic?

Anònim ha dit...

poc m'importa res