dissabte, de novembre 10, 2007


AZNAR ÉS UN FEIXISTA, MENTIRÓS...

I SI QUEDA ALGÚN DUBTE, A MI NO EM DONA LA REIAL GANA CALLAR

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Aznar lo que es es un GILI......, como los que se van a comprar "su libro". De por qué lo es, no hace falta que diga nada.

Ese de la corona es también un GILI...... por meterse cuando no debe, y no haberlo hecho cuando debía (Irak), además de por creerse por encima de los demás al largarse cuando no estaba cómodo.

Chávez, ojito, también es un GILI......, por maleducado, liante (ver sus últimas declaraciones) y dictador, que lo es (preguntad a los medios de comunicación de su país).

Y resulta que, según Rajoy, la culpa de todo es de Zapatero, ¡que encima lo que estaba haciendo era defender educadamente a Aznar!. Bien, Mariano, bien, tú aléjate del centro y sigue la estela de Zaplana y Acebes, que llegarás lejos.

Votantes del estado español, sed GILI..... y votad al PP. No por buscar el bien de todos, ni una sociedad mejor, sino porque "LO UNICO QUE IMPORTA AHORA ES QUE HAY QUE GANAR" (Mariano dixit, en el último congreso del PP)

Anònim ha dit...

Y el subnormal del Acebes (sí, sí, el mentiroso...), ahora sale diciendo idioteces de las suyas. Yo si fuera militante del PP me borraría por vergüenza ajena. En política, no todo vale, eso se queda en el amor.

Anònim ha dit...

si esta es la teua manera de vore les coses, que pena els xiquets als que dones classe

Anònim ha dit...

i tu dones classes d'història? no ho sembla, mira que dir que Aznar és un feixista!!
Es veu que les oposicions no les aproven els més llestos.

Anònim ha dit...

"No hay más ciego que el que no quiere ver". Dedicat al "sabut" dels últims 2 comentaris. Segur que tú donaríes bones classes d'història, ¿a que sí? I faries com els americans en escola, que els ensenyen que el que diu la Biblia és tot veritat, i després van per ahí pegant tirs en els instituts.

El meu amic Miquel em consta que té sentit de la professionalitat i conciència, dues coses que de segur li faran ser el més correcte possible a la seua feina. Conciència és allò que no té Aznar, ni vergonya. "Les puedo asegurar que en Irak hay armas de destrucción masiva","Los autores del 11-M no están en montañas lejanas","A mí no me diga ud.que no beba"...¿He de seguir? Si no vols dir-li feixista, li pots dir mentirós, fals, pocavergonya, irresponsable...¿Però aquest subjecte de veritat que va governar Espanya durant 8 anys?

Tú segueix defensant als que t'enganyen: enganya't a tú mateix.La vida et semblarà com vullgues que siga, però no serà la realitat.

Anònim ha dit...

Ei morfeo, sóc el darrer anònim, però no el d'abans. Si tu vols confondre paraules com mentirós, fals...amb feixista, allà tu, però vulgues o no, no signifiquen el mateix; és més, en principi el fet de ser feixista no té res a vore amb ser mentirós. Mentirós ha sigut tant Aznar, amb el que has comentat de l'Iraq per exemple, com Zapatero, o no t'enrecordes quan digué: "Pasqual aprobaré el Estatut que apruebe el parlament de Catalunya".
Per a la teua informació et puc dir que efectivament sóc professor d'història, i em sap malament decebre't però no faig com els "americans" que dius tu (ara es veu que tots els americans donen classes d'història, i a més, la donen tots igual...)en fi la teua manera d'explicar les coses s'assembla prou a la de l'Acebes: o blanc o negre. Visca la generalització que allà va Esquerra Unida!! I tu em parles de realitat!! Però tu has mirat on està l'esquerra avui dia. Uns es promocionen vanagloriant-se de les faltes d'ortografia (ZP) i altres encara es pensen que existeix el mur de Berlín i la URSS (EU). A diferència teua, a mi no m'enganya ni la dreta pseudodemocràtica que tenim, però tampoc, l'esquerra pseudoprogressista, que quan se'ls critica alguna cosa és perquè has de ser un carcamal reaccionari de dretes. A vore, si t'apliques i comences a xafar la realitat, encara que anomenant-te Morfeo que es pot esperar!!

Anònim ha dit...

Perdonam, és que els que no estem "enllumenats" com vosaltres, salvadors de països i cultures, hauriem de demanar permís als que són com tú abans d'opinar.

Normal que et claves en l'esquerra, és coherent amb el partit amb el que al 99% és el teu, el Bloc, que té pell progressista però cor conservador.Per això la majoria no sou obrers ni treballadors, sino burguesos amb aspiracions de poder i d'imposar el seu punt de vista de les coses.

Llàstima em donen a mí els teus alumnes, si és que estàs exercint.Perquè no resultes un exemple de tolerància, pel to de les teues paraules.

I una altra cosa, "sabudet", si anares alguna volta al cinema, estaries al corrent que Morfeo no sols es una deïtat onírica, sinò el personatge de "Matrix" que li mostra la realitat al protagonista.Potser massa complexe per a tú, o massa modern.

Anònim ha dit...

Sent defraudar-te eolo, però no sóc del Bloc, sóc d'Esquerra Republicana. Sembla com si no llegires el que he escrit. Et comente que el teu anàlisi és determinista i que l'esquerra espanyola es caracteritza per estar en una bambolla de virtut enfront dels reaccionaris, i en compte de rebatre'm amb arguments, et dediques a criticar-me emprant el típic mètode de l'esquerra. No faig a defendre jo al Bloc, però tu de veritat creus que en esta societat encara hi ha obrers, burgesos i nobles com al s.XIX. Tu saps que els teus estimadíssims obrers voten al PP? Per la gent del Bloc de Xàtiva que conec, pense que si són treballadors, en fi, crec que com la majoria de la societat: hi ha gent que té un bufet d'advocats, hi ha professors, hi ha algú que treballa al banc (no a la banca). I en fi, que vols que et diga, a mi m'agradaria, i espere, que el partit a què vote, Esquerra Republicana, tinga també "aspiracions de poder" perquè sinó què fem en política? perdre el temps? En EU no teniu aspiracions de poder? M'ha fet prou gràcia això que has dit del Bloc sobre les ganes d'imposar el punt de vista a les coses. La Glòria i el Sixto eixos si que van imposar les condicions amb què s'havia de fer la coalició de Compromís. En fi cada partit té la seua força social, i hem de respectar-la, però personalment no crec en coalicions d'aquesta mena, menut desastre.
A un últim detall, et done permís per a què opines (ja, ja).
Per cert com quedarà l'assemblea d'EU el proper dissabte?

Anònim ha dit...

"Sóc d'Esquerra Republicana"/"en compte de rebatre'm amb arguments, et dediques a criticar-me emprant el típic mètode de l'esquerra"...Ací tinc un dubte. O realment no ets d'Esquerra Republicana, o el teu partit en realitat no és d'esquerra, o alguna cosa falla en tú, perquè un contrasentit com aquest no em quadra.

No sé, no conec massa professors d'Esquerra Republicana que estiguen exercint, almenys no que tinguen el valor de dedicar-se a la pol.lítica activa. Ni tan sols buscant el poder, eixe que vos agrada tant. Jo pense que a la pol.lítica el poder és una conseqüència, no un objectiu. L'objectiu deu ser millorar la societat. Però això a molts vos sembla secundari, no? De tota manera, la força social d'ERPV al País Valencià, ejem, dubte que vos porte a cap mena de poder.De com li vaja d'ara en avant a EU, no sé, però si el teu partit és el que dius, encara hi ha més feina per davant.

Bé Morera...Dic, Carod,ja ho tenim bé per hui, quina llàstima que quan en teoría hem d'estar tan a prop, estigam tan lluny. I a tot açò Camps, Rus i companyia, mirant-nos des de dalt i administrant els nostres diners com els dona la gana.

Anònim ha dit...

Eolo, em referia en tot l'anàlisi a l'esquerra espanyola, malauradament l'esquerra amb què m'identifique no té els mitjans suficients per a fer-se present a nivell social. No sé com es canvia la societat sinó és entre altres coses des del poder.
Però bé, si de cas o deixem per a un altre dia.
Bona nit, eolo

Anònim ha dit...

Aznar no es un mentroso, ni un fascista,...es simplemente un mal nacido.
Participe de todas las muertes sucedidas por apoyar a su amigo Bush, y que por ello debería ser juzgado.
Así como hacer apología de la violencia, excesos alcohólicos, y mafiadas a cambio de ciertas contraprestaciones...
Y lo peor de todo: SU HIJA ES IGUAL DE FEA QUE ÉL!!!

Anònim ha dit...

Acabe d'arribar de Pedraforca un bonic lloc del Berguedà català i m'he quedat sorprés en casa d'uns bons amics quan he vist allò que ací s'ha escrit.

Doncs bé, al sabut, a eixe que diu que és d'Esquerra Republicana...cosa que no em crec perquè en eixe partit a Xàtiva i a la Costera n'hi ha bona gent i inclús bons amics meus.

Solament dir-te que ja has aconseguit avorrir fins a les ovelles.

Resultes molt cansat i sobretot el que és més greu no tens el suficient valor per parlar de tu a tu.

Home...no t'amargues tant fes-li més cas a la teva família, en definitiva intenta ser feliç. Perquè eixa malicsia cap a la gent d'EU et pot provocar un cert malviure i la vida és massa bonica per fer-la malbé d'eixa manera.

Ara bé, l'últim que et demane és que la propera vegada que et veja, sigues una mica més valent i miram als ulls. Solament així podré compendre el perquè em tens eixe odi.

(Ah...tranquil la meva vida personal i professional està ben diferenciada, sóc algo curtet però fins ahí arribe)

Anònim ha dit...

Home Miquel tampoc fa falta que et poses així!! que en definitiva açò dels blocs és una manera com una altra d'entreteniment.
T'equivoques, de veritat, i ho dic en bones intencions, si penses que t'odie a tu (que no et conec) i a EU. Crec que en el parell de posts no es denota això, i si ho he fet, demane disculpes. Ara bé, com en tots els llocs hi ha gent més bona i més dolenta, i des de la meua perspectiva Glòria Marcos i Sixto, no els veig com els paradigmes de la transparència democràtica.
M'alegre que no cregues que estic en Esquerra Republicana, senyal de què som més dels que sembla; no tens perquè conèixer-nos a tots. A les properes en un poc de sort vos passem ja davant... o no.
Vinga, salut.

Anònim ha dit...

A "anònim", no confonem res. Aznar és un mentirós, un irresponsable, un impresentable... i per a ser un feixista sols li falta renegar de la democràcia (que per dins ja deu de fer-ho).

Anònim ha dit...

P.D.: per cert, "anonim", es cert que m'has avorrit fins a deixar de llegir-te. No sigues mamó i dinamitza un poquet el teu discurs, que les tonteries que has dit (com que eres d'Esquerra Republicana) es poden dir en 3 línies com a molt. Salut, amic Lorente. Recorda l'esmorçar, mamonaso.

Anònim ha dit...

La gent també pensa que teniu un discurs avorrit, aixina vos va!! Però la culpa com sempre dels demés. Crec que se n'esteu passant un poquet; no sigau tan victimistes que ja m'he disculpat (potser havies de llegir completament el meu post). I per a mi ser d'Esquerra Republicana no és cap tonteria.

Anònim ha dit...

Ah, i per a ser feixista no és suficient renegar de la democràcia. És un poquet més complicat; apart de ser antiliberal el feixisme està format de més ingredients. Si fóra suficient el renegar de la democràcia, el feixisme i el comunisme serien el mateix.

Anònim ha dit...

Es veu que "anonim" tampoc llegeix les opinions completes. He dit que a Aznar SOLS LI FALTA RENEGAR DE LA DEMOCRÀCIA. La resta ja ho te. Jo sé que ser feixista és més que renegar de la democràcia (per a això pots ser feixista o comunista). No canvies les coses que dic.
Tampoc vajes de víctima, que el comentari "si esta es la teua manera de vore les coses, que pena els xiquets als que dones classe" era prou provocatiu (principalment sense coneixer a la persona).
Veig que eres prou hipócrita i manipulador: 1er. provoques i et fas la víctima, després interpretes les coses que dic com et dona la gana.
Per cert, jo no soc d'EU.

Anònim ha dit...

Xavi no és d'Eu però és un tio de puta mare com el montesí de la ràdio

Anònim ha dit...

Pacte EU-PP a Barxeta

La CUP de Barxeta denuncia el pacte encobert entre EU i PP

La Candidatura d'Unitat Popular de Barxeta, ha remés un comunicat despres del darrer ple celebrat aquest dilluns on denuncia la convivència entre els grups polítics municipals d'EU i el PP.


Redacció-Barxeta, La Costera

Des de la Candidatura d'Unitat Popular de Barxeta han volgut fer pales el malestar i rebuig per la darrera aprovació en plenari de la moció presentada pel grup municipal del PP, en referència a la “LEY DE BANDERAS” del Parlament Espanyol, promoguda quan el PP ostentava la majoria absoluta a l'Estat, i que va estar recolzada amb els vots dels 4 regidors d'Esquerra Unida del País Valencià i en la que el Bloc Nacionalista Valencià s'hi abstingué.

L'aprovació de l'esmentada moció dona via lliure a la col·locació de la ensenya espanyola, i les banderes autonòmica i local en tots els edificis públics dependents de l'ens, situació que fins ara no s'havia produït mai a Barxeta, provocant la vergonya de diferents sectors socials i cívics del municipi.

Des de la CUP denuncien la convivència de la pseudoesquerra, que en plena sintonia amb les tesis nacionalistes espanyoles, que argumenta puerilment la necessitat de complir la llei (com explícitament va afirmar, Antoni Giner, batlle de la població). Davant d'aquests fets, des de la CUP denuncien el doble joc d'Esquerra Unida, que amb iniciatives com “Ley de MEMORIA HISTÓRICA” i el respecte a les nacionalitats, pretenen netejar-se la cara, mentres a la praxis es recolzen dia dia amb el nacionalisme mes intolerant representat pel PP Valencià.

Julià Company (candidat de la CUP-Barxeta a les darreres eleccions), s'expressava en aquests termes l'endemà del Ple:

“No es la primera vegada que assistim a episodis de convivència i de governabilitat entre EU, i el . Es més, observem, des de l'inici de legislatura un pacte encobert entre les dues formacions, que els permet tirar endavant iniciatives com el sou del regidor d'urbanisme (EU) aprovat al darrer ple i que per a nosaltres significa una despesa excessiva per les arques municipals d'un poble petit com Barxeta“

“Es imperdonable la manipulació que des del PP s'ha fet de la moció presentada pel BLOC, condemnant els últimes agressions a seus i membres del partit nacionalista, que recolzada per EU, va ser desvirtuada, transgredida i embrutada, amb els consentiment del propis proposants. I denunciem que aquests fets qüestionen el missatge esquerra d'aquestes formacions”

Des de la CUP, exigeixen als grups municipals del BLOC i d'EU el compliment de l'acord de Ple aprovat a la darrera legislatura pel qual s'adopta oficialment el punt cat per la plana web oficial del municipi.

Anònim ha dit...

I si volen que parlem ara parlarem...

En el bar del poble...ho critiquen tot.

Anònim ha dit...

ei arxiver, ja he dit que el primer anònim de tots, el que diu "que pena als xiquets que dones les classes" que en el teu últim missatge has dit que ho vaig escriure jo, no ho vaig escriure jo. Senc haver-te defraudat. T'accepte les disculpes, la culpa és meua per no firmar amb algun nom.
Et felicite per no estar en EU, eixe vaixell s'enfonsa, comandat per l'avantguarda comunista de la comandante Marcos. Ells s'ho han buscat!! La vertadera esquerra està en un altre lloc, en Esquerra Republicana del País Valencià.

Anònim ha dit...

aquets arxiver no treballa en algun ajuntament?! jo crec que no deuries anar pregonant als quatre vents els teus pensaments bolcheviques, igual un dia d´estos t´emportes una sorpresa i et quedes sense faena!!!

jajajaja!!!!
que t´han pillat arxiver comunista!!!

Anònim ha dit...

Jajaja. No treballe en un ajuntament. Respecte a anònim, les meues disculpes. També accepte les teues per ficar-me paraules en la boca que no he dit. Però no passa res. Tots ens equivoquem (inclus els de ERPV)

Anònim ha dit...

Que mediocre i que deplorable que eres. Tranquil, jo ja sé qui eres i espere i desitge que quan em veges pel meu poble, sigues tan valent com pretens ser i em mires als ulls sense baixar la mirada com sempre em fas...

Perquè en la distància curta perds molt i que sàpigues que tu de polític no tens ni el nom.

Tanmateix mala llet i malicsia te'n sobra a cabaços. Tanta que no et deixa viure tranquil.

Sempre igual. Amenaçant, que si vos tire fora de l'Ajuntament, que si t'acomiade del treball per ser comunista...

Que ganes tinc de sentar-me on m'ha de sentar i dir-te el que t'ha de dir. I fer-ho com ho fan les persones; amb educació, coherència, fermesa i d'una manera pacífica. I no d'una manera anònima i covard com tu ho fas.

Un comunista, ben orgullós de ser-ho!

(Xavi una ben forta abraçada i no et preocupes per l'anterior "anònim", evita'l, ja et contaré...)

Anònim ha dit...

Si estic tranquil!!!! Treballe en gent del PP a la que respecte i estime, amb gent del Bloc en la que dona gust estar, amb gent del PSOE en la que no tinc cap problema i amb gent de EU de la que puc dir el mateix. Sé que aprecien el que faig, perque ho faig bé, i això és el que val. Les demès coses me la porten fluixa (i donat conte que ni tan sols soc dels "teus", d'EU) pero m'agrada opinar, encara que en este país això cada vegada es pot fer menys. Ara, no em dona la gana dir-me "anònim", crec que cal donar la cara sempre.

Anònim ha dit...

miquel et torne a dir que no et tinc cap tipus de tírria, ni mània persecutòria. De fet no et conec, no sóc la persona que creus que sóc, entre altres coses perquè si em veus pel carrer no em reconeixeràs perquè no em coneixes. Ah, i el teu poble, Xàtiva, també és el meu, no comencem ara a patrimonialitzar els pobles de cadascun de nosaltres. Per a tu, que és avui dia ser comunista? o pregunte sense cap intenció sarcàstica.
Salut.

Anònim ha dit...

Solament dir-te que Xàtiva és la meua ciutat, però Barxeta és el meu poble. Crec que ja t'he dit prou!

Anònim ha dit...

Miquel jo pel teu poble, no he estat mai!! no sabria anar ni a l'ajuntament!! T'has equivocat de persona.

Anònim ha dit...

Estimat Miquel!
si tant llest eres que endevines qui sóc, perquè no ho dius obertament ací al teu propi blog!
Ah! DEPLORABLE és que el nostre estimat arxiver diga que està agust amb tots, inclòs diu que respecta i estima a la gent del PP!
jajajaja!
Tranquil home, que no perdràs la feïna!
Això si, mentre malauradament continue manant el PP clar!
I Miquel, pregones molt que Barxeta és el teu poble, doncs pregunta-li a Barxeta si vol ser el teu poble, igual t´emportes una sorpresa!!!
I "lo más de lo más"!!! la teua estimada Esquerra Unida, acbe de llegir més amunt que ha pactat amb el PP; tu que trobes?
Com vosté diu;DEPLORABLE!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Com t'he dit, no tinc por de perdre la feina perque la faig bé. La realitat és que inclús en el PP hi ha gent amb més trellat que tú. Jo estime les bones persones, no soles les de dretes o esquerres. A la República també hi havien partits de dretes, lliberals, i que creien amb ella. Tú, anònim, eres un impresentable, sigues d'ERPV, d'EU, del PSOE, del PP o de la mare que t'ha parit. IM-PRE-SEN-TA-BLE. Si censures als del P.P. igual és que eres més franquista que molts d'ells, ja que la censura era pròpia d'aquella época. S'ha d'escoltar a tothom que diga coses amb trellat. A tú no cal. Adeu, IMPRESENTABLE, i si no tens res a dir amb trellat, fes el favor de escriure en blogs de xiquets, ves a vore els Lunnis i menja't el berenaret abans d'anar a jugar en els amiguets. Jo no sé qui eres, i espere no saber-ho mai.

Anònim ha dit...

P.D. Tornes (i ja van 2 voltes) a ficar paraules en la meua boca que no he dit. JO NO ESTIC A GUST EN TOTS, estic agust en persones de trellat, i sé que en el PP algunes n'hi han (potser menys que en altres partits, pero...). Eres manipulador professional i dones pena. Miquel: espere vore't prompte.

Anònim ha dit...

no m'interessa la política ni a vosaltres el meu nom o un nick, només espere que continueu molt de temps escrivint en esta página i no ocupeu mai cap carrec polític, sou una curiosa barreja de agressivitat i martirisme.

Anònim ha dit...

jajajajajajajaja. Tú evita demanar disculpes per haver-me ficat paraules que no he dit en la boca. jajajajajajajaja. Eres molt trist. jajajajajajajaja. Ah, i ja he dit, que pareix que no sàpigues llegir, que no soc de cap partit polític.