dijous, d’agost 23, 2007

ARREGLANT PAPERS

Faltaven hores per presentar-me davant del Tribunal d'oposicions a Lleida i mentrestant a l'hotel tractava de matar el temps llegint qualsevol cosa. Doncs bé, aleshores vaig començar a llegir la Razón, "ese diario", i una de les seues notícies em va fer riure de valent. De fet, inclús vaig retallar aquella informació.


Hui arreglant certs papers he trobat aquell retall i he pensat en penjar-lo en el bloc, us demane per favor que llegiu el peu d'aquesta foto, realitzada als jugadors de la selecció d'Euzkadi en un partit amistós a Veneçuela. Aquestos jugadors ( Asier del Horno, Joseba Etxeberria, Ismael Urzaiz...) solament estaven reivindicant l'oficialitat de la seua selecció. Tot i això observeu la imaginació del periodista que redacta la notícia, sense comentaris. A més a més, de la mateixa manera us voldria animar a que comenceu a sovintejar les pàgines de la Razón, un autèntic imprescindible dels nostres dies. Ací teniu un futurible premi Pulitzer, temps al temps.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De risa. Aquestos de "La Razón" són uns impresentables. De tota manera, el tema de les seleccions és una batalla imposible, i d'alguna manera una perduda de temps, no té sentit que tinga una selecció nacional una entitat sense un Estat. D'altra banda, tots eixos jugadors que dius (Urzaiz, Etxeberria, Del Horno...) etc, són uns hipòcrites si vesteixen la camiseta de la selecció espanyola pensant que deurien vestir la d'Euskadi.

Com sempre, perdre el temps en camins sense eixida i objectius utòpics, mentre segueixen pujant les hipoteques, els salaris perden poder adquisitiu, les condicions laborals són cada volta més precàries, només poden reclamar els seus drets els funcionaris, i s'enriqueixen més i més els de sempre.

De tot açò tampoc parla mai "La Razón". Ni gran part de la resta de mitjans. Però nosaltres sí deuriem fer-ho...