divendres, de juliol 27, 2007

Trànsfuga es el terme aplicat a un polític/a que després d'haver estat triat pels votants en la llista d'un partit polític, canvia de partit per tal d'obtindre poder. Normalemnt el transfuguisme es produeix per motius il·legals, inconfensables i socialment inacceptables: més que per motius ideològics.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Y digo yo….resulta que cuando hay un atentado de ETA hay que condenarlo y si no lo condenas eres terrorista.
Con el follon que nos han montado en EU es de rigor que tienes que condenar y manifestar que estas a favor de la lapidación de las dos brujas que se han sublevado contra las reglas establecidas por la mayoría. Si no lo condenas eres bruja.
Pues mira…ni condeno públicamente a ETA, ni condeno a las brujas, yo veo matices y otros colores, y no se por que coño será pero me gusta ser bruja
Y nada…si este barco se hunde construiremos otro

Anònim ha dit...

Jo també tinc clar que en EUPV no eixisteix ni el blanc ni el negre, i a més considere que és bona senyal.

És evident que s'han fet coses molt mal des del principi, tant per una banda com per l'altra. Perquè el Compromís neix viciat des d'un principi, el BLOC i EUPV som dues organitzacions amb premisses ben diferents però al mateix temps amb un espai electoral incompatible. En definitva dos cosos per una sola ànima.

En quant a la situació d'EUPV trobe que en EiP n'hi ha gent molt vàlida (Isaura Navarro...) però amb la seua acció en el grup parlamentari han errat. És més el seu error ens ha arronsat a tots EUPV, BLOC, PCPV i inclús IU a una greu crisi d'identiat i d'imatge davant la societat valenciana. Tanmateix això no implica que jo reconega que la direcció d'EUPV hagués pogut evitar aquesta situació sent una mica més transigent.

En definitiva EUPV hui per hui no es pot entendre sense el PCPV de la mateixa manera que no es pot entendre Esquerra Unida sense EiP. És més, sóc força optimista i crec en el reencotre més prompte que tard serà possible i necessari. Setembre ens donarà la raó.

Vers al BLOC solament puc dir una cosa, la seua dinamita, la que ens han llançat en el grup parlamentari i que en el seu dia i amb les mateixes pautes d'actuació varen intentar introduir, per cert sense exit, en el col·lectiu local d'EU de Xàtiva els esdevindrà finalment mullada. Com sempre!!

Avant ESQUERRA

Anònim ha dit...

La paraula no és dinamita. Es verí, "veneno". Feia falta tindre valor per a dir "no" a una copa de ví oferida amb un somriure...Que com sospitàvem alguns, estava enverinada. Tú vas ser valent, a València no ho van sen.

I als que no condenen públicament a ETA, el meu desig és que no aparquen mai ni ells ni cap familiar seu prop d'un cotxe bomba.

Ho diré amb males paraules, però ben claretes: EM CAGUE EN ELS QUI JUSTIFIQUEN A AQUELLS QUE MATEN PER A IMPOSAR LA SEUA POSTURA. EN TOTS I TOTES. EN PUBLIC I EN PRIVAT.

Espere que no censures açò, Miquel, una abraçada. Salut i República. República, no "països".

Anònim ha dit...

A la primera anónima, espero que en ese barco nuevo que dices que vais a construir, si decides zarpar a las Américas,te lleves a tu novio.

Quién sabe, igual vais los dos con los gastos pagados.

Pero si asistís a una recepción oficial, por favor que se eche desodorante y que no se ponga las bermudas...

Anònim ha dit...

Miquel eres de puta mare has sabut marcar els temps i això te fara gran