dimecres, de juliol 04, 2007


La Conferencia Episcopal Española dijo que se pueden usar «todos los medios legítimos», incluida la objeción de conciencia, para oponerse a la asignatura de Educación para la Ciudadanía, aprobada por el Gobierno. Doncs nosaltres

Exigim la derogació dels acords amb el Vaticà


Exigim que la religió no forme part del currículum escolar


Exigim que amb els nostres diners no es pague l'adoctrinament religiós



SÍ A UN ENSENYAMENT CIENTÍFIC I HUMANISTA, QUE PROPÍCIE UN ENSENYAMENT PER LA INTERCULTURALITAT, QUE DEFENSE LA LLIBERTAT DE PENSAMENT I DE CONCIÈNCIA I QUE EDUQUE EN VALORS DEMOCRÀTICS I DE CIUTADANIA. JA HO TENIU BÉ...

(Aquest pensament el dedique i el compartisc amb dos bons amics Robert i Raül)




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Recorde que a l'edad de 9 anys cursant 3er de primaria vaig tindre la desafortunada idea de matricularme en l'assignatura de Religio Catolica per primera vegada sols pel simple fet que totes les meves amiges heu feien desde feia anys.Jo m'esperava que fos una cosa divertida.Desde el primer moment tot en sonava a Japonés,ja que no me solen vore per l'esglesia.Tenia la sensació de que m'estaven contant una serie d'histories que no m'importaven en les cuals no creia i pensava que si tant el "señor" a fet per nosaltres xq ens castiga d'alguna manera??Va ser el meu primer i ultim any en aquella classe.Des d'aquell moment i per altres coses que han passat al llarg de la meva vida e rebujat tota creencia en Deu i en tot el teatre q l'envolta.
Despres de l'historieta(en el meu cas veridica)entendras Miquel que tik totalment d'acord amb tu i que l'assignatura de Religió sols ens ensenya a creue en ideals que en cap cas ens faran ser millor persones.
Una besaeta!

Anònim ha dit...

Miquel jo també estic d'acord amb el que exposes. Ja està bé!!! L'esglèsia no té cap capacitat moral per boicotejar una decisió pressa pel govern que han triat tots els ciutadans.

Més els valdria preocupar-se per la fam en el món i per alguns retorets que li tiren mà als xiquets.

(PD. m'han dit que ja estàs per ací)

Anònim ha dit...

Sí ja estic per ací si em dius qui eres ens farem un cafenet.

Anònim ha dit...

Miquel, amb el teu permís, he publicat aquest article en el blog del sindicat: http://lacomunidad.elpais.com/fta-ugt-ribera-alta/posts

Anònim ha dit...

miquelet miquelet, només fas alegoria contra l´esglèsia i contra el seu posicionament contra l´assignatura dictatorial i sectarista que ens intenta col.locar el nostre inestimable president, i tot això ens pareix molt correcte, però perquè no comentes als teus benvolguts i estimats companys i visitants del teu ingeniós blog, que quan vens a visitar-nos a Barxeta només et deixes veure amb gent ben aferrada al PP, inclosos en la seua llista electoral; que també visites prou a sovint al estimat recor del poble, establint boniques converses i pluriculturals, i que a més a més; el partit del teu cor i dels teus sentiments ( EU de Barxeta ) están propiciant converses i diàlegs amb el PP de Barxtea, com a precedent d´un més que estudiat, sonat i anunciat pacte de govern entre amdós partits. ¿Miquelet, recorda que la gent d´esquerres ni escriu ni menja amb la dreta!!!

Anònim ha dit...

Benvolgut amic,

Veig que t'interesses molt per les meues visites a Barxeta, ja veus no puc oblidar els meus orígens.

Respecte al motiu de les meues visites, com veig que tant t'interessen te les comentaré i així fóra de que et calfes tant el cap.

En primer lloc, cada cert temps vaig a vore als meus. No puc passar sense ells i sense el seu record.

En segon lloc, molts dies de la meua infantessa els vaig passar a Barxeta i per tant tinc molts amics d'infància i adolescència que són del poble. Ja veus certes persones tenim amics i els cuidem...

En tercer lloc, de tots es ben conegut la meua afinitat política. Sí, que passa? Sóc comunista i als companys/nyes de Barxeta els ajudaré en allò que faça falta.

Pel que fa a les meues visites. Al rector que actualment té assignat el poble no el conec. Supose que tu volies fer referència a Vicent Font, doncs bé. Aquesta persona forma part de les meues amistats i és més continue parlant i debatent amb ell i cara a cara. Des de la diferència en certes coses i des de la coincidència en altres, ara bé sembla que no tots poden arribar a compendre eixe grau d'amistat sincera i carregada de rebel·lia ideològica, perquè al remat estic ben segur que ambdós pensem i volem el mateix JUSTÍCIA, PAU I IGUALTAT. I tú? tens idees o fina ahí no arribes...

En quant a les meus amistats de pes amb la gent del PP, doncs sí tinc un bona relació amb Vicent Huet em sembla bon xaval i amb ganes de treballar pel poble, des de la seua perspectiva. I què? et penses que tinc vergonya per això...Doncs no. Mai renegaré dels meus amics, ni amigues siguen d'on siguen i vinguen d'on vinguen.

Ah!!!! i l'última raó per la que sovintege Barxeta és perquè és el meu poble. Si vols revisa els papers que tant t'agrada revisar.