dijous, de març 15, 2007


SENTIM ANGOIXA

Iñaki De Juana de Chaos és un assasí. Fins ací trobe que tots ho tenim ben clar, de la mateixa manera podem conicidir en que divuit anys de condemna són ben pocs per una persona que ha fet malbé la vida de vint-i-cinc, sense comptar els danys "col·laterals" que sofriran constantment els familiars i amics d'aquestes víctimes. No obstant això, aquesta fou una decisió de la justícia, una decisió que tothom ha de respectar...

És evident que la vaga de fam de Iñaki De Juana de Chaos havia complicat encara més la situació, de fet aquesta vaga anava a encaminar-lo als altars dels "herois de cartró" . En aquest sentit pense que la decisió del govern, d'apropar a l'etarra a Euzkadi, ha estat la més adient. De fet l'Estat de dret no pot deixar morir a ningú en eixes circumstàncies, i el que encara es més important no es podia permetre que De Juana s'endugués amb la seua mort les minses esperances que encara ens resten per aconseguir la pau.



Ara bé, en aquest atzucac polític sembla que la dreta extrema d'aquest país vol assumir el seu protagonisme "polític". Una vegada més el PP està fent servir l'embolic, la mentida i la manca de sentit d'Estat per tal d'asaltar una vegada més el poder. Aprofitant el context generat pels entrebancs del procés de pau i la qüestió De Juana, la dreta torna a fer servir la idea d'Espanya com una ens única, perpètua i indestriable. A més a més, els populars s'autoproclamen com a defensors de l'ànima espanyola atacada per l'enemic intern. Sembla que el temps no ha passat, sembla que solament dintre d'eixe discurs la nostra dreta s'identifica com a tal i obté la seua raó de ser.

Doncs bé, el Partit Popular de Xàtiva ha considerat que també havia de guanyar-se el seu espai de protagonisme assistint a la manifestació del passat dissabte a Madrid. No podem posar en dubte el seu dret a manifestar-se. Benviguda siga la llibertat! encara que siga emprada per aconseguir objectius ben obscurs. Tanmateix no he volgut deixar passar l'ocasió d'adjuntar una instantània que ens permet sentir els moments de glòria nacional dels "nostres" populars a Madrid. Ells somriuen, estan ben contents i inclús satisfets per manifestar-se sota la mentida i la manipulació d'un partit que ha perdut el nord i deriva per les sendes de la conspiració i la deslleialtat cap a les institucions democràtiques ... Nosaltres sentim angoixa perquè sabem que aquesta gent, junt a molts dels seus companys de partit, no són conscients del mal que estan fent a l'actual sistema democràtic.


foto del bloc de Maria Dolores Amoros

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonyosa la manipulació del PP, molt trist el que està passant. Però també tinc molt clar que les lleis, si no funcionen, s'han de canviar, amb retroactivitat si és necessari per a casos com aquest. Si eixa malabèstia criminal no haguera complit una condemna tan curta per al que havia fet, no estariem parlant de tot açò. I la culpa és del PP i del PSOE, dels dos, i dels seus "jutges imparcials".El sistema no funciona.

Anònim ha dit...

Este tema se está desnaturalizando de manera preocupante. Está claro que la condena que cumplió por los 25 asesinatos es irrisória, pero también es verdad, que gente que ahora proclama a los cuatro vientos su "más fuerte sentimiento democrático", sea la persona que le redujo la condena.
El derecho a manifestarse es un derecho por el que lucho todos los días, pero la palabra manifestación es algo más que poner un autobús para irse de excursión a Madrid con los colegas del jersey de Tommy.
La foto de las personas que por mala fortuna gobiernan nuestra ciudad es muy representativa de lo que fueron a hacer en Madrid:jiji, jaja, juju,...a gastos pagados, con las banderitas del aguilucho (simbolo anticonstitucional y fascista), y el rosario en la mano.
Señores, si en Madrid les represntan unos sinvergüezas (en Génova), Uds. no se quedan cortos.
Viva la libertad y el Estado de Derecho!

Anònim ha dit...

Les cares de cul que tene l´haveu manipulat amb el photoshop o la tenen aixina de veres?

Anònim ha dit...

fixeu-vos en la cara de Tono Vidal i fiqueu-li un bigot, este tio serà el pròxim Pachuli

Anònim ha dit...

No sé si el coneixes personalment, però per als que tenim la desgràcia, he de felicitar-te per la comparació, és encertada total.

Anònim ha dit...

Gracias a una manifestacion, tal y como esta, tras el 11M, vosotros ganasteis las elecciones.
¿Ahora os molesta que lo hagan otros? Vosotros le debeis TODO a las manifestaciones.
Asi que a tragar se ha dicho... y las proximas elecciones... jujujuju Adiiiooooosssss¡¡

Anònim ha dit...

L'últim anònim ha donat en el clau, però només per explicar el motiu de les manifestacions peperes. El PP pensa que fent una manifestació ja té guanyades les eleccions. Però el silogisme pot ser errat. Manifestació no és sinònim de victòria electoral. No, l'únic que demostra és que qui la munta no té programa electoral. Quan es va fer la primera vaga general contra el PSOE, allà per l'any 1987, tot el món pensava que perdria les eleccions i encara van haver una majoria absoluta més i un segon govern en minoria. Després a Aznar se li va muntar una vaga i va perdre les eleccions. Una vaga general és sinònim de victòria o de derrota electoral?

Anònim ha dit...

fascistes!si tots els que estaven són els més degenerats de españa.
lladres malfaeners!sigeu uns morts de fam i ara aneu de adinerats?el escayolista, menut subnormal...i el xicotet, menut fill...de puta, xk no dir-ho

Anònim ha dit...

jajajajaja.. este utlimo anonimo es muy bueno¡¡ "fascistas, lladres malfaeners, subnormal, fill de puta..." veo que a ti tambien te va el rollito facha... ;) Por cierto, los fachas tambien son como tu. De tirar la piedra y esconder la mano. ¿Porque no nos haces un favor y nos dices quien eres? Eso de insultar desde el anonimato es como de cobardes,¿no?.
Pero bueno, tampoco me extraña que lo hagas... Os amparais en el anonimato siempre para insultar, pero luego no sois nadie y vivis atemorizados en vuestra burbuja. Espero que te sea leve tu vida y acabe pronto. No creo que puedas aguantarte tu mismo durante mucho mas tiempo. Pobre de ti!

Anònim ha dit...

No cal que et diga qui sóc, tan sols preguntali a ta mare, que ella si que ho sap. A més, tan importants son les meues paraules per a tu? Donam les gracies per donar sentit a la teua vida.

Anònim ha dit...

Hacía tiempo que no leía tonterías tan grandes, no me explico como gente como vosotros dos sabe navegar por internet