dimecres, de novembre 29, 2006

ANEM ANANT

Sembla ser que comença el pacte, el tan comentat, discutit... pacte entre Esquerra Unida i el Bloc. Tot indica que el camí d'aquest festeig no serà gens fàcil, són molts els familiars d'ambdues bandes els que no veuen amb bons ulls la notícia.



Ara bé crec que paga la pena, donades les circumstàncies imposades, vore com transcorre l'experiment. Tot siga per llevar al PP de les institucions (Generalitat, Diputacions i per supost Ajuntaments com ara el nostre), encara que aquesta tasca és un deure de TOTS, és a dir d'EU, del BLOC, d'ERPV, d'EV i per supost també dels companys/nyes del PSOE. En aquest sentit, els i les militants d'EU podem dir que nosaltres em complit amb el nostre deure. Ara companys/nyes us toca a vosaltres.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Deduix de la teua noticia que també hi haurà pacte per a la nostra ciutat, es a dir, per a les municipals... és això cert??

Anònim ha dit...

Estaria bé que es fera una llista única, encapçalada per qui va traure més vots dels dos partits en el 2003. Els 3 regidors estarien assegurats. Només amb que el PSOE fera la seua feina que és pujar un regidor, ja estaria fet: Rus fora.

Fem un manifest per la unitat d'acció?

Anònim ha dit...

"Encapçalada per qui va traure més vots dels dos partits en el 2003"...Pffff, eso le faltaba a Esquerra Unida para desaparecer.La verdad es que la línea de Pep Martínez no está muy lejana de la del Bloc, más nacionalista que defensora de los intereres de los trabajadores y de la potenciación de servicios sociales.Si es lo que la gente quiere,cultureta de baratillo, països y tal, pues adelante:Total, la auténtica izquierda ya no existe, la burguesía se lo come todo...

Anònim ha dit...

Al anonim anterior...

Esquerra Unida no desapareixeria per pactar amb el Bloc...

I si el que creus és que al 2003 el Bloc va treure més vots que EU-L'entesa i que per aixo sería una unica llista del BLoc et recomane que visites les hemeroteques...

O que visites aquesta web:

http://especiales.prisacom.com/2003/elecciones/detalle_municipio.html?a=17&p=46&m=145

Anònim ha dit...

He fet números i fent el mateix resultat i sumant els mateixos vots (1779 vots) que al 2003 es quedarien a molt poc d'aconseguir 3 regidors. Necessitarien tenir els mateixos vots i sumar a més uns 300 vots més i obtindrien el tercer. El més bo és que aquest regidor el perdria el PP. També caldria que el PSOE pujara 600 vots i arribarà a 5.500 vots i obtindria el 8è regidor, que també perdria el PP. Cal tenir en compte que el PSOE va fer 6.900 en les eleccions generals així que és prou factible que arribe a 5.500. Cal tenir en compte que van arribar a 5.000 en els millors anys del PP. Si es fa un pacte s'haurien de mobilitzar a 1.200 persones més del conjunt de l'esquerra per garantir que el PP puga perdre el poder. Sense pacte entre EU-BLOC, s'hauria de mobilitzar més de 2.000 persones i que el PP es desmobilitzara molt perquè perderà dos regidors.
Ah, i va traure més vots Esquerra Unida...

Anònim ha dit...

Per cert i amb els resultats de les generals passades (2004) cosa improbable que es repetisca (sobretot per al PSOE local) i sense pacte BLOC-EU, el resultat seria PP:10, PSOE:10 i EU:1 i el BLOC fora.

Amb el pacte el resultat seria PP:10, PSOE:10 i EU-BLOC: 1, però si augmentaren 300 vots arribarien al segon i el perdria el PSOE, amb el que quedaria PP:10, PSOE:9 i Eu-BLOC:2.

Per tant, si al pacte, ara!

Anònim ha dit...

Poc puc dir, solament, puc assegurar que en política 1+1 no són 2.

Llibertat, igualtat i fraternitat

Anònim ha dit...

Res, que ens hem quedat sense pacte, segons Jesulin de Ubrique. Perquè no hi haurà EU+BLOC i no serà = a guanyar més regidors i mobilitzar a l'esquerra. Ale, ja estem arreglaets com estem...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hi ha que tindre mala llet per a entrar en un blog personal únicament per a insultar.

Estic indignat! Fora els maleducats de la blogosfera... ací no sou ben rebuts!

Anònim ha dit...

Una candidatura conjunta seria molt bó per a Esquerra Unida perq sinò es quedarà sense regidor, però i per al bloc?